Sjösala

Från en kust till en annan
Mellan kobbarna i Sveriges ostliga skärgård föddes en gång Sjösala. De saltstänkta vågorna mellan röda stugor och klippor gav idén till en cykel för vårt hårda skandinaviska klimat. En skön vardagscykel befriad från bockade styren, smala däck och en uppsjö växlar. Istället byggdes en cykel med lättrullade hjul för att ta dig till och från jobbet och fram och tillbaka på utflykten. En cykel som rullar i ur och skur, rejäl och stabil, en Sjösala.

Syskonet Peak är det sportiga komplementet till Sjösala. Med sina rötter från Australiens uttorkade flodfåror och bergiga landskap skapades ett fantastiskt möte med den svenska säsongsvarierande miljön och den aktive cyklisten.

Komfort i ur och skur
Oavsett om du är ute efter en vardagsscykel att sitta upprätt på, eller en mer sportig pendlarcykel som höjer pulsen så har Sjösala och Peak en sak gemensamt – Svensk design att lita på. För alla Sjösala- och Peakcyklar är designade och byggda i Sverige, med varje komponent noga utvald och handplockad för att ge en komfortabel cykling i ur och skur.